Econcult: Area of Research in Economics of Culture and Tourism

Catáleg exposició La Safor

()
Catáleg exposició La Safor
Type: Magazine article
Libro: La Universitat de València i els seus entorns comarcals. La comarca de La Safor, la comarca de La Vall d'Albaida i l'Alt Túria Valencià
Publisher: PUV
ISSN: 978-84-9133-005-9
Keywords: Patrimonio histórico, Patrimonio cultural, Exposiciones culturales, La Safor, La Vall d'Albaida, l'Alt Túria

Sorry, this entry is only available in European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Catàleg de les exposicions sobre les comarques de La Safor, La Vall d’Albaida i l’Alt Túria, efectuades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial. Amb la participació de més d’un centenar de professors de la Universitat de València junt amb especialistes i investigadors de l’entorn comarcal, aquest treball coral tracta de divulgar la riquesa històric-cultural i els valors naturals d’aquests territoris.El projecte mostra els trets geogràfics (orografia, sòls, hidrografia, pluviometria, demografia, regadius tradicionals), històrics, filològics (onomàstica), artístics (arquitectura senyorial, art urbà, representació fotogràfica), econòmics (industria, turisme), ecològics (aus, flora, senderisme) i socials (comunicació audiovisual, relació de la Universitat de València amb aquests territoris, esports tradicionals, mestres i escoles, associacionisme i festes).

http://puv.uv.es/product_info.php?products_id=25396&osCsid=a074e4a559e5d9f9af0e6abb1c84ec6a&language=

Universitat de València. School of Economics

Department of Applied Economics

Office 2P05 (2nd floor)

Avinguda Tarongers s/n 46022 València