Econcult: Area of Research in Economics of Culture and Tourism

6 Nations, Italy VS Ireland

22 June, 2015 - 5:00 pm
6 Nations, Italy VS Ireland

El catedràtic Yan Li impartirà una conferència el dia 22 de juny a les 17:00 en el Saló de Graus de la Facultat d’Economia amb el títol “El desenvolupament de les Indústries cultural i les seues polítiques a Xina”.

L’objectiu de la visita és establir contactes i col·laboracions en el camp de l’Economia de la Cultura, les indústries culturals, i altres estudis culturals.

Des de la unitat de recerca Econcult, en col·laboració amb la Facultat d’Economia, s’ha promogut un conveni amb la Universitat de Yunnan, en el sud-oest de Xina, per a articular relacions d’intercanvi en el marc de la docència i la recerca. La universitat de Yunnan és una de les 7 universitats xineses especialitzades en l’Economia de la Cultura i altres estudis culturals vinculats a l’enorme diversitat ètnica (més de 20 grups ètnics diferents) i cultural de la regió que té frontera amb Laos, Myanmar o Vietnam.

La delegació Xina, està composta per Zhang, Changshan, Vicepresidente del Consejo Universitario, Universidad de Yunnan, Li, Yan, Director del Instituto de Investigación en Industrias Culturales, Universidad de Yunnan, Peng, Rong, Subdirectora de la Facultad de Derecho, Universidad de Yunnan., Zheng, Wei, Subdirectora Oficina Internacional, Universidad de Yunnan.y Wang, Ying, Directora Oficina del Instituto de Investigación en Industrias Culturales. La visita entre el 19 i el 23 de Juny, permetrà reunions i trobades amb el Vicerectorat de Relacions Internacionals, el Deganat de la Facultat d’Economia, el Vicerectorat de Cultura i amb els diversos grups de recerca i investigadors individuals relacionats amb la cultura, amb els quals explica la Universitat de València en l’àmbit de l’Economia, la Sociologia, l’Antropologia o el Màrqueting, així com amb l’adreça del Màster Interuniversitari de Gestió Cultural.

El catedràtic Yan Li impartirà una conferència el dia 22 de juny a les 17:00 en el Saló de Graus de la Facultat d’Economia amb el títol “El desenvolupament de les Indústries cultural i les seues polítiques a Xina”. Yan Li és el degà de l’Institut per a la Recerca d’Indústries Culturals de la Universitat de Yunnan, és membre del comitè consultiu d’experts del Grup d’Adreça Estatal per a la Supervisió i Administració dels Actius de l’Estat de les Empreses Culturals i és membre de el “think tank” “Cultura ètnica i indústries culturals”.

La visita permetrà concretar les formes de col·laboració entre la UVEG i la Universitat de Yunnan, per a l’intercanvi d’estudiants i investigadors, així com per a plantejar projectes conjunts en les diferents convocatòries internacionals que promouen la relació entre Europa i Xina.

Aquesta col·laboració amplia el procés d’internacionalització de la unitat de recerca Econcult, després d’establir relacions consolidades en l’àmbit europeu i concretant en aquests moments altre conveni similar amb la Universidade Federal do Rio Gran do Sul (UFGRS), en Portoalegre (Brasil), que rebrà, al setembre de 2016, una delegació de la UVEG, encapçalada pel professor Pau Rausell.

Universitat de València. School of Economics

Department of Applied Economics

Office 2P05 (2nd floor)

Avinguda Tarongers s/n 46022 València