Econcult: Area of Research in Economics of Culture and Tourism

Julio Montagut participa en la cinquena trobada anual entre la Universitat de València i el col·lectiu d'Instituts d'Estudis Comarcals (IDECOS)

6 November, 2015 - 10:16 am
Julio Montagut participa en la cinquena trobada anual entre la Universitat de València i el col·lectiu d'Instituts d'Estudis Comarcals (IDECOS)
El programa arreplega dues taules redones que pretenen fomentar l’intercanvi d’experiències, propostes i anàlisis entre la societat civil, els investigadors locals, la comunitat universitària i l’administració pública valenciana. La primera taula estarà moderada pel vicerector Jorge Hermosilla, en ella participaran els professors de la Universitat de València Guillermo López (Departament de Teoria dels llenguatges i Ciències de la Comunicació) i Joaquín Martín Cubas (Departament de Dret Constitucional, Ciència Política i de l’Administració). En la segona taula redona, moderada pel president del FIECOV, intervindran representants dels centres d’Estudis de l’Horta Nord i El Caroig, l’Institut d’Estudis Gauardamarencs, i els Instituts d’Estudis Comarcals del Camp de Túria, de la Marina Alta i de la Vall d’Albaida.
En l’acte es presentarà el llibre “Participació electoral i territori. Anàlisi de les eleccions municipals i autonòmiques 2015”, que arreplega la totalitat de ponències que s’exposaran al llarg de la jornada. Aquesta publicació ha sigut realitzada per la Unitat de Suport al Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i comercialitzada pel Servei de Publicacions de la Universitat de València.
Julio Montagut en col·laboració amb Pau Rausell presenta una ponència amb el títol:
Influencia del resultado de las elecciones municipales sobre la producción de bienes públicos de carácter preferente en la comarca de l’Horta Nord
Universitat de València. School of Economics

Department of Applied Economics

Office 2P05 (2nd floor)

Avinguda Tarongers s/n 46022 València